برای نصب این فیلترشکن ابتدا باید OpenVPN را دانلود و نصب نموده و فایل کانفیگ سرور مورد نظر در این برنامه آپلود کنید.
در این مطلب از وب سایت تاینی وی پی ان قصد بر این داریم به معرفی برخی از بهترین فیلترشکن ها برای لینوکس بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
در ادامه این مطلب برخی از محبوب ترین و بهترین وی پی ان ها برای سیستم عامل لینوکس مورد بررسی قرار خواهند گرفت. این فیلترشکن ها دارای پلن های رایگان بوده و از امنیت بالایی برخوردارند. برای فعالیت های مختلف در لینوکس می توان از وی پی ان های زیر استفاده نمود.
فیلترشکن Windscrib یک فیلترشکن مناسب برای لینوکس است که به کاربران امکان مرور امن و خصوصی اینترنت را می دهد. به کمک این فیلترشکن، کاربران می توانند به وب سایت ها و محتوایی دسترسی داشته باشند که ممکن است در منطقه یا کشور آن ها محدود شده باشد. یکی از ویژگی های برجسته Windscribe، پروتکل های رمزگذاری قوی آن است که تضمین می کند داده های کاربر ایمن و در برابر حملات هکری محافظت می شوند علاوه بر این موارد، این فیلترشکن طیف وسیعی از سرورهای واقع در کشورهای مختلف را ارائه می دهد و به کاربران اجازه می دهد تا مکان سروری را انتخاب کنند که مناسب نیازهای آن ها باشد. یکی دیگر از ویژگی های خوب Windscribe قابلیت مسدودسازی تبلیغات آن است. این وی پی ان همچنین نسخه رایگان سرویس خود را ارائه می دهد که شامل ۱۰ گیگابایت داده در ماه است. این ویژگی یک گزینه عالی برای کسانی است که می خواهند این سرویس را قبل از پرداخت حق اشتراک تست کنند.
همچنین برای مشاهده فیلم های سرویس هایی نظیر نت فلیکس، هولو، HBO، BBC iPlayer و غیره از این فیلترشکن لینوکس می توان استفاده نمود. شرکت سازنده این فیلترشکن ادعا کرده است که داده های کاربران را نگهداری نکرده و به هیچ وجه اطلاعات کاربران را به نهاد های دولتی نمی دهد. برای انجام بازی های آنلاین بهتر است از نسخه پولی این فیلترشکن استفاده کنید زیرا محدودیت حجمی و سرعتی نداشته و امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار خواهد داد. میزان ترافیک مصرفی شما در نرم افزار این فیلترشکن قابل مشاهده است و می توانید آن را کنترل کنید.
این شرکت توسط تیم توسعه دهنده نرم افزار محبوب VPN متن باز، OpenVPN ایجاد شده است. با تونل خصوصی، کاربران می توانند ترافیک اینترنت خود را رمزگذاری کرده و از حریم خصوصی آنلاین خود در برابر چشمان کنجکاو محافظت کنند. این موضوع به خصوص در زمان استفاده از شبکه های وای فای عمومی که اغلب نا امن و در برابر هک آسیب پذیر هستند، بسیار مهم است. یکی از ویژگی های کلیدی Private Tunnel، سادگی آن است. راه اندازی و استفاده از این سرویس حتی برای کاربران تازه وارد نیز آسان است. کاربران می توانند این فیلترشکن را روی دستگاه های خود دانلود کنند و در یکی از چندین مکان در سراسر جهان به یک سرور متصل شوند.
Private Tunnel همچنین گزینه های قیمت گذاری انعطاف پذیری را ارائه می دهد، از جمله یک طرح Pay-as-you-go که به کاربران اجازه می دهد تنها برای داده هایی که استفاده می کنند پول پرداخت کنند. این موضوع آن را به گزینه ای مقرون به صرفه برای کسانی تبدیل می کند که تنها گاهی اوقات به دسترسی وی پی ان نیاز دارند. این فیلترشکن دارای سرورهایی در بیش از 20 کشور جهان و پیشتیبانی تمام وقت و چت زنده می باشد. درنتیجه یکی از بهترین فیلترشکن ها برای سیستم عامل لینوکس این وی پی ان خواهد بود.
یکی دیگر از فیلترشکن های محبوب برای لینوکس، vpnbook می باشد. این فیلترشکن نیازی به ثبت نام نداشته و فاقد محدودیت در حجم ترافیک است. این سرویس از رمزنگاری AES-۲۵۶ استفاده می کند که یکی از امن ترین روش های رمزنگاری موجود محسوب می شود. برای استفاده از پلتفرم های نتفلیکس، hbo، آمازون پرایم و یوتوب می توان از این فیلترشکن استفاده کرد. سرورهای این وی پی ان در شش کشور جهان از جمله آمریکا و انگلیس قرار دارند. برای نصب این فیلترشکن ابتدا باید OpenVPN را دانلود و نصب نموده و فایل کانفیگ سرور مورد نظر در این برنامه آپلود کنید. در حالی که VPNBook یک انتخاب محبوب برای بسیاری از کاربران است، لازم به ذکر است که سرویس های وی پی ان رایگان اغلب با محدودیت ها و خطرات بالقوه همراه هستند. کاربران همیشه باید تحقیقات خود را انجام دهند و سرویس VPN را انتخاب کنند که نیازهای خاص آن ها را برآورده و تدابیر امنیتی کافی را فراهم می کند.
فیلترشکن proton vpn برای سیستم عامل لینوکس دارای صدها سرور VPN امن در سراسر جهان از جمله چندین سرور وی پی ان رایگان است.
این امر تضمین می کند که همیشه یک سرور با پهنای باند بالا در نزدیکی شما وجود دارد. مهم نیست که از کجا به آن متصل می شوید، یک اتصال وی پی ان با تاخیر پایین برای بهترین عملکرد فراهم می کند. سرویس های وی پی ان معمولی در صورتی که سرورهای آن ها تحت نظارت باشند، می توانند در معرض خطر قرار بگیرند. پروتون وی پی ان با عبور ترافیک کاربر از طریق شبکه هسته امن در کشورهای دوست دار حریم خصوصی مانند سوئیس و ایسلند از این امر جلوگیری می کند. بنابراین، حتی یک سرور VPN در معرض خطر، آدرس IP واقعی شما را آشکار نخواهد کرد. این فیلترشکن از رمزنگاری AES-۲۵۶ استفاده می کند و از جمله امن ترین روش های رمزنگاری موجود محسوب می شود. همچنین این وی پی ان دارای ابزارهایی برای مسدود کردن تبلیغات ددر پلتفرم های مختلف می باشد.
با فیلترشکن CyberGhost برای لینوکس می توانید وب را به صورت ناشناس مرور کنید، به انواع محتوای فیلترشده دسترسی داشته باشید و از حریم خصوصی آنلاین خود محافظت کنید. یکی از ویژگی های کلیدی CyberGhost رابط کاربری آن است. نصب و استفاده از این نرم افزار حتی برای کاربران آماتور و تازه وارد نیز آسان است. این سرویس بیش از ۶۰۰۰ سرور را در بیش از ۹۰ کشور ارائه می دهد که به این معنی است که شما می توانید تقریبا در هر نقطه ای از جهان به یک سرور متصل شوید.
برای نصب این فیلترشکن ابتدا باید OpenVPN را دانلود و نصب نموده و فایل کانفیگ سرور مورد نظر در این برنامه آپلود کنید.
تعداد 0 دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است.
دیدگاه شما در رابطه با این مطلب